Aiemmin Espanjassa asunut, nykyään Saksassa asuva ja melkein Pariisiin muuttanut suomalainen kertoo kokemuksia elämästä Euroopassa ja vertailee kulttuureja ja kieliä samalla kun suunnittelee mihin maahan sitä seuraavaksi lähtisi asumaan tai edes käymään.

torstai 12. huhtikuuta 2012

After Work bileet


 

Saksassa on yksi hauska ilmiö johon en ole paljoa muissa maissa törmännyt. Nimittäin After Work bilekonsepti. Täällä on joka arkipäivä eri klubissa After Work -ilta joka yleensä alkaa kuuden maissa ja sisäänpääsyn hinnalla saa myös ruokaa seisovasta pöydästä. Kahdeksan aikaan tanssilattia on jo täynnä jengiä ja kymmeneltä voi sitten halutessaan lähteä kotiin, eikä yöunet kärsi. Mun mielestä ihan mahtava keksintö! Ei tarvite odottaa puolille öin että yökerho alkaisi täyttyä ja bilettäminen on mahdollista myös arki-iltaisin. Ja koska konseptin nimi on After Work, voi sinne mennä suoraan töistä työvaatteissa. Suurin osa miehistä onkin puvut päällä, mutta useat naiset on kyllä selvästi käyny kotona laittamassa glitteriä päälle tai sitten niilla on tosi oudot työpaikat :)


Muutenkin Frankfurtissa on enemmän tapana käydä ulkona istumassa iltaa ja terassithan täällä on auki melkein läpi talven. Täällä on myös pankkikeskittymän ja messukeskuksen ansiosta todella paljon hyviä ruokaravintoloita. Asiakkaita kun riittää myös kalliimpiin paikkoihin. Yksi aivan ihana, mutta todella kallis paikka on ravintola Silk. Täysin valkoinen ravintola jossa ruoka syödään sängyissä maaten ja mukavaa lounge-musiikkia kuunnellen. Illan ohjelmaan kuuluu 12 ruokalajin illallinen jonka lisäksi kokki lähettää 3-4 pientä lisämaistiaista. Siinä saa kyllä maistella ihan melkein kaikkea mahdollista ja on se hintansa väärti ainakin kerran elämässä.

Ravintola Silk (kuva: www.cocoon.net)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti